Obsah:

Anonim

Banky a družstvá poskytujúce úvery v USA umožňujú vlastníkom účtov, aby do svojich účtov pridali príjemcov platby za smrť, aby sa predišlo dedičstvu. Príjemca POD do existujúceho účtu môže pridať ktokoľvek, kto mu poskytne základné informácie o menovanom príjemcovi. Po smrti majiteľa účtu môže príjemca uzatvoriť účet a vybrať zostávajúce prostriedky. Väčšina bánk vyžaduje, aby príjemca predložil platný preukaz totožnosti a úmrtný list pred vyplatením prostriedkov z účtu.

krok

Rozhodnite sa, koho pomenujete ako príjemcu účtu. Príjemcov môžete zmeniť tak často, ako chcete. Ak si vo svojom účte ponecháte značný zostatok, zvážte skutočnosť, že váš príjemca bude mať prístup k použitiu finančných prostriedkov tak, ako majú po smrti. Na účet môžete pridať až troch príjemcov POD. Obráťte sa na osobu, ktorú chcete uviesť ako príjemcu a požiadajte o jej dátum narodenia a číslo sociálneho poistenia. Banky vyžadujú, aby tieto informácie pri pridávaní príjemcov POD k účtovníctvu.

krok

Choď do svojej banky. Poskytnite zástupcovi účtu svoje ID a číslo vášho účtu. Požiadajte zástupcu, aby do vášho účtu pridal príjemcu POD. Poskytnite bankárovi meno, dátum narodenia a číslo sociálneho poistenia vášho určeného príjemcu. Bankár musí pre príjemcu vytvoriť osobný profil a potom pridať svoje meno do svojho účtu.

krok

Podpíšte novú podpisovú kartu pre účet. Príjemca POD nemusí podpísať podpisovú kartu, pretože má len podpisové práva v prípade vašej smrti. Uistite sa, že bankár správne zaznamenal meno príjemcu, číslo sociálneho poistenia a dátum narodenia.

Odporúča Voľba editora