Obsah:

Anonim

So schválením úveru máte prístup k účtu s účtami Mega neskôr a nakupujte s hlavnými maloobchodníkmi na celom svete bez použitia kreditnej alebo debetnej karty. Na vyplnenie žiadosti je potrebné uviesť dátum narodenia a posledné štyri číslice čísla sociálneho poistenia pri pokladni.

Platíte na budúci dátum za pricy iems s Bill Me neskôr.

krok

Navštívte webovú stránku obchodníka, ktorá má možnosť Bill Me Later. Walmart, Apple Store a Hotwire využívajú tento úverový program. Bill Me Neskôr má zoznam všetkých obchodov, ktoré ponúkajú túto možnosť na svojich webových stránkach.

krok

Po dokončení nakupovania na online retaleri si vyberte tlačidlo pre potvrdenie. Zadajte svoje kontaktné údaje a adresu pre doručenie do určených polí, potom vyberte možnosť "Platiť s Bill Me neskôr" v časti platby.

krok

Vyplňte aplikáciu „Bill me later“. Zadajte dátum narodenia, posledné štyri číslice čísla sociálneho poistenia a fakturačné údaje.

krok

Prečítajte si podmienky úverového účtu a súhlaste s podmienkami kliknutím na označené políčko. Ak chcete odoslať svoju žiadosť, kliknite na tlačidlo „Súhlasím“. Ak je váš účet schválený, nákup sa skončí. Ak je odmietnutý, na dokončenie nákupu potrebujete iný spôsob platby.

krok

Ak bol schválený, skontrolujte svoj e-mail. Dostanete uvítací e-mail s dôležitými informáciami o vašom účte. Účet s dátumom splatnosti a sumou odošle poštou medzi 10 -14 dňami po odoslaní produktu. Ak ste otvorili svoj účet v PayPal, vaše výpisy zasielajte elektronicky.

Odporúča Voľba editora