Obsah:

Anonim

Make každý cent alebo mince počítať. Pri správe peňazí je múdre venovať pozornosť všetkým. Každých pár dní odložte svoju náhradnú výmenu do misky alebo nádoby. V krátkom časovom období sa zmena zmení na doláre. Jediné, čo musíte urobiť, je urobiť presný počet a umiestniť ho do držiakov mincí. Tam sú mince držiaky pre každý typ mince --- haliere, niklov, desetníky a štvrtiny. Ploché držiaky sa zdajú byť hádankou, ktorá čaká na vyriešenie, ale je celkom jednoduché ich naplniť a zabezpečiť.

Držiaky na papierové mince.

Zhromažďovať mince, ktoré chcete roll a obsahovať. Spočítajte haliere v rade piatich stohov 10. Štvrťky môžu byť spočítané v dolároch so stohom po štyroch. Stoh 10 kusov alebo päť niklov sa ľahko manipuluje a nakladá do držiakov.

Všimnite si, že niektoré držiaky na mince sú pevnejšie a majú tvar rúrky. Jeden koniec má stočený okraj.

Dajte mince do držiaka mincí. Uistite sa, že mince sú ploché proti pevnejší koniec. Mince budú sedieť v jednej rovine s vytvoreným koncom držiaka. Postupujte podľa krokov 9 až 11 a zatvorte otvorený koniec, keď je tuba naplnená.

Otvorte jeden koniec plochého držiaka mincí, ktorý zodpovedá typu mincí, ktoré potrebujete hodiť.

Otvorte opačný koniec a vytvorte plochý kus do tvaru rúrky.

Umiestnite tri až päť mincí na jeden koniec držiaka. Držte mince na mieste.

Vložte jeden z vašich ukazovákov do jedného konca trubice proti mincím.

Otočte držiak nahor, aby ste videli do konca. Zatlačte mince dole proti prstu. Pridajte ďalšie mince vyplniť trubice, aby sa počet, ako je uvedené na vonkajšom papieri, napríklad 50 centov za haliere.

Preložte jednu tretinu papiera na koniec mincí prstami. To by malo byť asi 1/2 palce dlhé.

krok

Zložte jednu tretiu časť.

krok

Pevne zatlačte koncovú časť nadol. Naplňte trubicu so zvyškom mincí, ktoré ste počítali, a umiestnite ich po niekoľkých.

krok

Opakujte kroky 9 až 11, aby sa otvorený koniec pevne zložil.

krok

Napíšte svoje meno do naplnenej mince. Ak chcete vložiť peniaze na bankový účet, musíte pred vykonaním vkladu napísať číslo účtu pod svojím menom.

Odporúča Voľba editora