Obsah:

Anonim

Zrušenie kapitálovej kreditnej karty nie je ničím iným ako uzavretím akejkoľvek inej kreditnej karty. Rovnako ako mnoho iných, aj Capital One prijíma len žiadosti o zrušenie telefonicky. Buďte trpezliví, ale spoľahliví, a očakávate, že zástupca zákazníckeho servisu sa pokúsi „uložiť“ preskúmaním výhod držiteľov kariet a ponúknutím stimulov na zadržiavanie.

Žena drží kreditnú kartu pri pohľade na laptop.credit: John Howard / Photodisc / Getty Images

Zatvorenie cez telefón

Splácať svoj zostatok a zrušiť opakujúce sa auto-platí pred kontaktovaním Capital One. Zavolajte zákaznícky servis na číslo 1-800-955-7070, uveďte číslo vašej kreditnej karty a zaznamenajte dátum a meno zástupcu oddelenia služieb zákazníkom. Vysvetlite, že máte nulový zostatok a požiadajte o „tvrdé zatvorenie“. Ak tak neurobíte, Capital One môže povoliť nové poplatky, ako napríklad mesačné auto platí, na ďalších 30 dní. Pred ukončením hovoru si overte poštovú adresu svojho následného listu, ktorým je „Kapitál jeden: Všeobecná korešpondencia, P.O. Box 30285, Salt Lake City, UT 84130-0289“.

Následné postupy

Napíšte nasledujúci list, v ktorom budete prehlasovať svoju žiadosť o zrušenie karty s tvrdým ukončením. Uveďte dátum telefonickej žiadosti, uveďte meno zástupcu, s ktorým ste hovorili, a požiadajte o písomné overenie, či bol účet uzavretý. List pošlite certifikovanou poštou s potvrdením o vrátení. Počkajte 30 dní, potom zavolajte zákaznícky servis a overte, či bol účet zatvorený.

Odporúča Voľba editora