Obsah:

Anonim

krok

Vráťte zálohu do kúpnej ceny.To je možnosť, ktorú niektorí predajcovia a veritelia umožňujú. Táto voľba spôsobí, že vaše platby budú vyššie, ako keby ste dali nejaké peniaze dole, ale ak máte v úmysle rýchlo predať nehnuteľnosť, nebude to mať vplyv na vašu peňaženku.

krok

Vyjednať samostatný splátkový kalendár pre zálohu. Niekedy predávajúci vám umožní zaplatiť zálohu na mesačnej báze. To neovplyvní kúpnu cenu.

krok

Vypracovať obchod. Je možné obchodovať s nepeňažnými službami, ako je mechanická práca alebo tesárstvo, za cenu zálohy v závislosti od oblastí, v ktorých pracujete. Môžete tiež obchodovať s majetkom, ako je napríklad vozidlo na úhradu zálohy.

krok

Získajte predávajúceho previesť existujúce hypotéky na vás. To je bežný výskyt v zabavovaní, kde majiteľ domu je ochotný predať a je ochotný spolupracovať s kupujúcim. Môžete to urobiť ako zadanie zákazky a efektívne uzavrieť predaj.

krok

Porozprávajte sa s bankou. Mnohé úverové inštitúcie ponúkajú programy, ktoré umožňujú kupujúcim, aby si na nákupy nehnuteľností vybrali málo peňazí.

Odporúča Voľba editora