Obsah:

Anonim

Frekvencia, v akej majitelia domov platia dane z nehnuteľností, závisí od splátkového kalendára špecifického pre štát, ako aj od toho, či majiteľ domu platí dane priamo miestnemu daňovému úradu, alebo či ich veriteľ platí pre majiteľa domu z hypotéky. Escrow alebo konfiškovať Účet.

Plány priamych platieb

Harmonogram platenia daní z nehnuteľností je pre každý štát iný. Napríklad Kalifornia umožňuje rozdelenie daní medzi dva dátumy platby: 1. november a február 1. V Texase sa dane z nehnuteľností platia jednorazovou platbou splatnou 31. januára. dátum splatnosti sa tiež medzi štátmi veľmi líši. Napríklad, Texas majetkové dane sú zvyčajne zasielané v októbri a považujú za delikventné, ak nie sú zaplatené do 1. februára. V Gruzínsku, kraja nastaviť svoje vlastné protokoly pre poštové účty za daň z nehnuteľností s dodacími lehotami dva až tri mesiace.

Hrubé platby

Veritelia často požadujú, aby majitelia domov zaplatili časť svojich daní z nehnuteľností na vrchole svojich hypotekárnych platieb každý mesiac. Napríklad v Kalifornii sa vyžaduje, aby sa v prípade, že výška úveru predstavuje 90% alebo viac hodnoty nehnuteľnosti, zavolala na účet. Ročná daň z nehnuteľností je vypočítaná veriteľom a následne rozdelená na 12 rovnakých platieb, ktoré sú uložené na nedobytnom účte a zaplatené veriteľom, keď sú splatné majetkové dane.

Prehodnotenie dane z nehnuteľností

V závislosti od štátu možno dane z nehnuteľností prehodnotiť z rôznych dôvodov vrátane zlepšení, zmeny vlastníctva a plánovaných ocenení. Žiadosť o povolenie na vykonanie podstatných zlepšení a predaj nehnuteľnosti sú udalosti, ktoré sú zaznamenané na miestnej alebo regionálnej úrovni, čo môže viesť k prehodnoteniu hodnoty nehnuteľnosti. Každý štát si stanoví svoj vlastný plán prehodnotenia hodnôt majetku. Napríklad deväť štátov nemá stanovený harmonogram, Pennsylvania hodnotí hodnoty majetku ročne a Rhode Island prehodnocuje hodnoty nehnuteľností každých 10 rokov.

Odporúča Voľba editora