Obsah:

Anonim

Je dôležité poznať zostatok na vašom mobilnom telefóne, aby ste sa vyhli neskorým platbám a nadmerným platbám. Aj keď môžete zavolať na oddelenie zákazníckeho servisu svojho mobilného operátora alebo použiť internetový účet na kontrolu zostatku, tieto metódy nie sú vždy vhodné. AT&T, Sprint, Verizon a T-Mobile uľahčujú kontrolu zostatku na účte priamo z vášho mobilného telefónu.

Skontrolujte si zostatok na účte mobilného telefónu.

krok

Vytočiť 225 # z vášho mobilného telefónu, ak používate AT&T. Zostatok na účte bude odoslaný do telefónu ako textová správa. Ak chcete skontrolovať zostatok minút, vytočte 646 #. Dostanete textovú správu zobrazujúcu váš minútový zostatok.

krok

Vytočiť 3 z vášho mobilného telefónu, aby ste skontrolovali zostatok na účte Sprint. Vytočiť 4 na zobrazenie vášho minútového zostatku.

krok

Vytočte číslo 225, aby ste skontrolovali zostatok na účte Verizon. Vytočte číslo # 646, aby ste zobrazili svoj minútový zostatok.

krok

Vytočte číslo # 225 #, aby ste skontrolovali zostatok na účte T-Mobile. Vytočte číslo # 646 #, aby ste dostali svoj minútový zostatok.

Odporúča Voľba editora