Obsah:

Anonim

Ako vytvoriť hypotekárne kalkulačka s číslami Apple '09. Ak sa chystáte kúpiť dom alebo refinancovať svoju súčasnú hypotéku, je vždy dobré vypracovať všetky podrobnosti, vrátane možných platieb na základe vašej úrokovej sadzby, zálohy a dĺžky hypotéky. Apple iWork je dodávaný s tabuľkovým programom s názvom "Čísla" a je súčasťou Hypotekárna kalkulačka šablóny. Bude to počítať mesačné platby na základe úrokovej sadzby a zálohy a bude tiež vypracovať plán amortizácie, takže môžete vidieť, koľko z vašich platieb každý mesiac sa chystá na záujem a princíp. Prečítajte si o tom, ako vypočítať splátky hypotéky.

Vytvorte Hypotekárna kalkulačka s číslami Apple '09

krok

Spustite Apple Čísla '09 kliknutím na jeho ikonu v doku alebo prejdite do Aplikácií a vyhľadajte ho v priečinku iWork '09.

krok

V ponuke Výber šablón vyberte možnosť Osobné financie.

krok

Kliknite na šablónu "Hypotéka" a stlačte tlačidlo "Vybrať" v pravom dolnom rohu aplikácie Výber šablóny.

krok

Nahraďte čísla tučným písmom (nákupná cena, percentuálna záloha, úroková sadzba a dĺžka hypotéky). Pre tento článok, kúpna cena je 220.000 dolárov, záloha je 15 percent a úroková sadzba je 4,75 percenta za 30-ročný úver. Čísla automaticky prepočítajú ostatné hodnoty.

krok

Pozrite sa na oblasť „Možné platby“ a môžete vidieť mesačné porovnanie platieb iných súm úverov a úrokových sadzieb.

krok

Kliknite na "Data" na ľavej strane okna Čísla. Zobrazí sa list s plánom amortizácie.

krok

Zadajte sadzbu dane z príjmu. Ak neviete, čo je vaša daňová skupina, skontrolujte nižšie uvedené zdroje pre odkaz, ktorý zobrazuje vašu daňovú skupinu na základe vášho daňového statusu a príjmu za rok. Tento príklad používa 28 percent.

krok

Pozrite sa na Mesačné údaje - táto informácia vám ukáže, aká časť z vašich mesačných platieb sa bude zaujímať a sledovať, a sleduje vaše kumulatívne platby. Taktiež vypočítava vaše daňové úspory (nemusí to platiť pre všetky oblasti).

krok

Uložte dokument.

Odporúča Voľba editora