Obsah:

Anonim

Ak ste slúžili v armáde, vláda Spojených štátov odmeňuje vašu obeť odchodom do dôchodku. Ak ste sa stali zdravotne postihnutými, keď slúžite v armáde, ministerstvo záležitostí veteránov poskytuje VA invaliditu alebo invalidný dôchodok v závislosti na vašom veku. Môžete byť oprávnení získať tieto dávky súčasne. Táto prax bola zakázaná do roku 2004, ale teraz je povolená za predpokladu, že spĺňate podmienky oprávnenosti. Súbežné výhody sú vysoko personalizované na základe vašej konkrétnej situácie, takže neexistujú žiadne tabuľky ani všeobecné spôsoby, ako určiť vaše výhody. Existuje však proces, pomocou ktorého môžete predpovedať svoju pravdepodobnú súbežnú mzdu na základe vašej situácie.

Výpočet súbežného vojenského odchodu do dôchodku a VA odmien je vysoko osobným a špecializovaným výpočtom.

krok

Vypočítajte si odškodnenie. Toto bude určené podľa vášho dôchodkového plánu a bude založené na vašom zdravotnom postihnutí alebo rokoch služby. Možno ste dostali vyhlásenie o svojich vojenských dôchodkových dávkach, ktoré buď poskytujú váš skutočný prospech alebo predpokladaný prospech. V opačnom prípade musíte vypočítať odhadovanú kompenzáciu odchodu do dôchodku na základe vzorca uvedeného vo vašom dokumente vojenského dôchodkového plánu.

krok

Odčítajte aktuálny posun základnej čiary. To sa bude rovnať menšiemu z vašich odškodnení pri odchode do dôchodku alebo vašej VA invalidnej náhrady alebo invalidného dôchodku. Toto číslo sa nazýva vaša čistá dôchodková mzda.

krok

Určite svoju tabuľku sadzieb pre súbežný dôchodok a invaliditu. Táto sadzba je založená na Vašom VA Disability Rating - vaše percento zdravotného postihnutia od 50 do 100 percent.

krok

Odpočítajte si tabuľkovú sadzbu od menšieho z vášho odškodnenia pri odchode do dôchodku alebo od VA invalidného dôchodku alebo invalidného dôchodku. Toto číslo bude váš zostávajúci posun.

krok

Vypočítajte si súčasnú mieru odchodu do dôchodku a invaliditu. Toto percento bude založené na aktuálnom roku. V čase publikovania je podiel v súbežnom odchode do dôchodku a invalidnom dôchodku 98,18%.

krok

Vynásobte súbežné dôchodkové a invalidné platené fázové percento podľa zostávajúcej kompenzácie. Táto suma je vaša zavedená čiastka.

krok

Pridajte tabuľku súbežného odchodu do dôchodku a invalidného dôchodku zhora do zavedeného množstva; to je suma vašich odhadovaných súbežných dávok.

Odporúča Voľba editora