Obsah:

Anonim

Ako odvolať Odmietnutý Zubná Nárok. Konečne ste odložili svoje obavy a podnikli kroky na to, aby ste vykonali hlavnú zubnú prácu. Teraz, keď ste sa zaviazali a začali prácu, zistíte, že poisťovňa odmietne nárok. Musíte vedieť, ako urobiť odvolanie-akonáhle sa dostanete popretie.

krok

Odpísanie listu od poisťovne na bezpečné miesto. Často sa naň odvolávate. Obráťte sa na oddelenie služieb zákazníkom so svojím plánom poistenia zubov. Uistite sa, že máte v blízkosti informácie, aby ste mohli volať.

krok

Požiadajte zástupcu zákazníckeho servisu o dôvody odmietnutia. Napíšte ich, aby ste sa k nim mohli podľa potreby vrátiť. Ak sú z vašej strany jednoducho opomenutia, môžete sa o to rýchlo postarať.

krok

Ak nie je zrejmé, či je správne, skontrolujte kódovanie u poisťovne. Nesprávne lekárske alebo zubné záznamy sú často jedinou vecou, ​​ktorá stojí medzi vami a osobami, ktoré vykonávajú kontrolu v zubnej poisťovni. Je to mimoriadne vhodný čas na kladenie otázok s cieľom objasniť problémy. Najlepší spôsob, ako prezentovať svoju stranu, je písomne. Neexistuje spôsob, ako by mohli váš telefónny hovor podať.

krok

Uistite sa, že zubná poisťovňa má správne telefónne číslo, aby mohli zostať v kontakte s vami. Už majú vašu adresu, o čom svedčí list o zamietnutí, ktorý vám poslali. Ak pošlú list, bude to do 30 dní.

krok

Manipulujte s druhým odmietnutím nároku na stomatológiu kontaktovaním Výboru pre prehodnotenie vašej poisťovne. Tiež sa obráťte na American Dental Association, aby ste zistili, čo je k dispozícii na úrovni vládnych odvolaní vo vašom štáte.

Odporúča Voľba editora