Obsah:

Anonim

Podľa Top Retirements, Oregon je oveľa lacnejší štát odísť do dôchodku v porovnaní s vyššími životnými nákladmi v Kalifornii. Početné a rôzne komunity sa v Oregone opierajú s prosperujúcimi komunitami odchodu do dôchodku, ktoré nestoja šťastie, aby žili.

Dôchodcovia by mali zvážiť početné mestá a obce, aby odišli do Oregon.credit: ChaosCollage / iStock / Getty Images

Ohyb, Oregon

Bend je dôsledne zaradený medzi top komunitu dôchodcov. Úver: Leslie Parker / iStock / Getty Images

Top dôchodky hovorí, že Bend je stále volený jeden z najlepších komunít odchodu do dôchodku v okolí. Je to naozaj určené pre fyzicky aktívnejších dôchodcov, pretože vonkajšie aktivity v Bend sú skutočným predajným miestom. Lyžovanie na neďalekom Mt. Bakalárske a iné hory sú jedným z týchto vrcholov. Aj keď to môže stáť viac, to nestojí toľko, aby ryby v rieke Deschutes, alebo ísť na pešiu turistiku v 71 parkoch a 48 míľ chodníkov sa nachádza v rámci mesta limity a jeho okraji. Priemerná cena nákupu domu je relatívne cenovo dostupná a v roku 2010 klesla na priemer 200 000 USD.

Ashland, Oregon

Ashland, Oregon má malé mestečko atmosphere.credit: Sherri Camp / iStock / Getty Images

Správa o odchode do dôchodku uvádza, že Ashland, Oregon, bol citovaný rôznymi dôchodkovými publikáciami ako jedna z najlepších komunít odchodu do dôchodku v Spojených štátoch. Toto malé mesto sa nachádza tesne nad hranicami Kalifornie, a jeho malá mestská atmosféra len 20 000 umožňuje, aby bolo veľmi cenovo dostupné miesto na odchod do dôchodku so strednou domácou hodnotou $ 185,400, podľa správy Retirement Places Report. Avšak, Ashland nie je ospalé malé mesto, keď vidíte jeho vynikajúce miesto v umení. Ashland je ročný Oregon Shakespeare Festival je známy po celej krajine, spolu s jeho Britt Festivals, ktorá priťahuje národne známe hudobné hviezdy každý rok.

Salem, Oregon

Salem, Oregon sa môže pochváliť miernymi zimami. Úver: AlbertPego / iStock / Getty Images

Tu máte hlavné mesto Oregon a tam, kde Top Retirements hovorí, že môžete odísť do dôchodku relatívne lacno. Dôvodom je, že ceny bývania sa pohybujú stále okolo 180.000 dolárov od roku 2010 okrem mesta, ktoré majú dostupné 55-plus dôchodkové komunity, podľa Top dôchodky. Napriek tomu, že Salem je malé mestečko, má množstvo bohatých kultúrnych aktivít, ktoré si dôchodca môže vychutnať prostredníctvom múzeí a miestneho divadla. Je to tiež centrálny bod v údolí, ktorý umožňuje cestovať na pobrežie a do iných miest bez toho, aby ste museli cestovať ďaleko. Ďalším plusom je, že klíma je pre dôchodcov jednoduchá kvôli relatívne miernym zimám.

Astoria, Oregon

Astoria je na severnom pobreží.credit: WestWindGraphics / iStock / Getty Images

Tento klenot severného Oregonského pobrežia bol citovaný v správe o odchode do dôchodku ako jeden z piatich najlepších miest na dôchodok. Môžete tiež počítať s tým, že Astoria je cenovo dostupná vďaka svojej malej populácii 10 000 ľudí, ktorá má väčšinou staré viktoriánske domy. (Pozri odkaz 5) Ale historický význam je pozoruhodný spojením s miestom, kde Lewis a Clark zostali na zimu počas svojej legendárnej výpravy. Replika ich Fort Clatsop je stále tam ako múzeum a populárna zastávka pre dôchodca záujem o americkej histórii. Okrem toho, dôchodcovia môžu nájsť veľa cenovo dostupné, ale moderné reštaurácie a butiky, ktoré sa stali viac hojné v meste v poslednej dobe.

Odporúča Voľba editora