Obsah:

Anonim

S príchodom mobilných telefónnych služieb a širokopásmového pripojenia a bezdrôtového internetu už nie je potrebné mať na internete bežnú telefónnu linku. To môže znížiť náklady na získanie internetových služieb, takže je oveľa dostupnejšie.

Existuje mnoho možností pre lacný internet, ak nemáte tradičný telefón.

krok

Pozrite sa na kaviareň alebo miestnu knižnicu, ktorá ponúka bezplatné bezdrôtové pripojenie k internetu pre váš notebook alebo máte k dispozícii počítače, ktoré môžete používať.

krok

Zavolajte svojmu poskytovateľovi mobilných telefónov a zistite, či má dátový plán, ktorý môže pridať do vášho aktuálneho telefónneho plánu. To vám umožní prístup k internetu prostredníctvom telefónu za minimálny príplatok.

krok

Pozrite sa na predplatené plány bezdrôtových kariet. Bezdrôtová karta alebo mobilný modem sa pripojí k vášmu notebooku alebo počítaču cez port USB (Universal Serial Bus) a pripojí vás k internetu, zvyčajne vysokou rýchlosťou. Tieto karty, ak sú zakúpené prostredníctvom predplatenej bezdrôtovej spoločnosti, sú ponúkané bez zmluvy za približne 50 USD mesačne. Samotné zariadenie zvyčajne stojí okolo 80 USD, v závislosti od spoločnosti.

krok

Spýtajte sa telefónnej spoločnosti, či môžete získať digitálnu účastnícku linku (DSL) bez toho, aby ste museli telefonovať. Väčšina telefónnych spoločností to umožní a účtovať len 20 dolárov mesačne za plán. Môžu existovať poplatky za inštaláciu.

krok

Zavolajte satelitnú spoločnosť a nainštalujte službu satelitného internetu. Tieto plány sú zvyčajne drahšie ako DSL, ale umožňujú viac využitia ako mobilné telefóny plány na nižšiu mesačnú sadzbu. Ak nemáte prístup k službe DSL alebo žijete v mieste, kde je bunkový signál nízky, môže to byť životaschopná možnosť, ktorá stojí až 50 USD mesačne.

Odporúča Voľba editora