Obsah:

Anonim

Žiadosť o zastavenie platby na šek vyžaduje kontaktovanie bankovej inštitúcie. Pre tých, ktorí obchodujú s Citibank, môžete požiadať o zastavenie platby pri šeku zavolaním banky alebo osobnou návštevou vašej banky. Citibank ponúka zákazníkom pohodlie Citiphone bankingu, čo znamená, že dokážete zvládnuť prakticky akýkoľvek aspekt Vašich bankových potrieb po telefóne. To je užitočné, keď sa ponáhľate, nie doma alebo nie vo vašej banke.

Odraz chodcov na mestskom chodníku a nápisové mobilné bankovníctvo v pobočke Citibank window.credit: Justin Sullivan / Getty Images Novinky / Getty Images

Požiadavky na telefón

krok

Vyhľadajte si svoju kontrolnú kartu Citibank a vyhľadajte telefónne číslo uvedené na zadnej strane karty. Vytočte toto číslo a požiadajte o zastavenie platby po telefóne.

krok

Vypočujte si hlasové výzvy na telefóne. Zadajte číslo na prednej strane vašej kontrolnej karty Citibank, číslo sociálneho poistenia a číslo vášho bankového účtu, keď sa zobrazí výzva.

krok

Informujte zástupcu zákazníckeho servisu Citibank, že na šeku Citibank, ktorý ste napísali, musíte zastaviť platbu. Poskytnite jej číslo šeku, sumu šeku a komu je šek splatný. Súhlas na zaplatenie poplatku spojeného so zastavením platby na šeku.

V Žiadosti o osobu

krok

Ak chcete požiadať o zastavenie platby pri každom šeku, ktorý ste napísali, navštívte najbližšiu lokalitu Citibank. Bankári sú oprávnení vykonávať túto úlohu v mene klientov banky.

krok

Poskytnite banke číslo šeku, číslo účtu a vaše osobné údaje. Musíte tiež poskytnúť banke meno príjemcu a sumu, na ktorú je šek napísaný.

krok

Požiadajte, aby šek nebol zaplatený a súhlasíte s zaplatením poplatku 30 USD spojeného s zastavením platby šeku. Banka odpočíta poplatok z vášho účtu.

Odporúča Voľba editora