Obsah:

Anonim

Ak máte kartu Western Union Gold Card a často ju používate, môžete mať body odmien. Môžete použiť body za rôzne položky, ako sú darčekové karty, cash back alebo voľné telefónne minúty. Odmeny body vypršia dva roky po dátume vydania, takže je najlepšie ich okamžite vyplatiť, aby sa predišlo ich strate.

Uplatniť body online

krok

Prihláste sa na stránku Gold Card na adrese westernunion.com/goldcard. Do príslušných polí zadajte svoje užívateľské meno a heslo a kliknite na tlačidlo "Prihlásiť sa". To by vás malo dostať na stránku vášho účtu, ktorá zobrazuje počet bodov, ktoré máte.

krok

Vyberte odmenu z uvedených možností. Vaše voľby zahŕňajú také odmeny ako $ 5 cash back alebo $ 12 z vašej nasledujúcej transakcie. Kliknite na políčko pod požadovanou odmenou.

krok

Potvrďte svoju odmenu. Po kliknutí na výber odmeny sa zobrazí informačná stránka. Táto stránka zobrazí odmenu, ktorú chcete uplatniť, a umožní vám dokončiť objednávku. Kliknite na tlačidlo Dokončiť objednávku a potvrdená odmena sa zobrazí na nasledujúcej strane. Ak chcete vybrať inú odmenu, vráťte sa na stránku svojho účtu a znova vyberte.

Odporúča Voľba editora