Obsah:

Anonim

Je dôležité mať záznamy o všetkých vašich finančných informáciách. To môže zahŕňať každý šek, ktorý napíšete počas daného roka. Vedenie záznamov o vašich kontrolách vám môže pomôcť pri podávaní daní. Aj keď väčšina šekových knižiek má priesvitný papier za každým šekom, ktorý zaznamenáva všetko, čo je napísané na šeku nad ním, mať skutočnú kópiu osobného šeku môže byť veľmi užitočné.

krok

Umiestnite šekový stojan na kopírovací stroj a stlačte tlačidlo "Kopírovať". Počkajte, kým sa obrázok nevytlačí a nezhromažďuje.

krok

Ak nemáte prístup k kopírovaciemu stroju, nastavte kontrolu nad skenovacím lôžkom. Skontrolujte, či je skener správne pripojený k počítaču pomocou kábla USB.

krok

Zapnite skener. Na počítači so systémom Windows kliknite na tlačidlo "Štart", za ktorým nasleduje "Všetky programy", "Príslušenstvo" a nakoniec "Fotoaparát a skener". Spustí sa skenovacia aplikácia.

krok

Kliknite na tlačidlo "Preview" a na obrazovke sa zobrazí obrázok kontroly. Kliknite na tlačidlo "Skenovať" a kontrola sa naskenuje do počítača. Zobrazí sa nové okno s otázkou, kam chcete dokument uložiť a aký má byť názov.

krok

Pomenujte dokument a uložte ho. To vám dáva digitálnu kópiu vášho osobného šeku. Ak chcete, aby bola kópia otvorená a obsahovala digitálny obrázok, kliknite na položku Súbor a potom na položku Tlačiť.

Odporúča Voľba editora