Obsah:

Anonim

Účty sú pre väčšinu domácností a podnikov hlavnými výdavkami, ale nie je dôvod na to, aby sa náklady na odpad dostali do odpadu. Väčšina ľudí horí príliš veľa peňazí na svoje mesačné účty za elektrinu. Niekoľko jednoduchých opatrení na zníženie nákladov môže vaše účty rozrezať bez toho, aby vás opustili v tme.

Väčšina elektrických účtov možno znížiť.

krok

Prestaňte kričať na všetkých, aby ste zhasli svetlá. Namiesto toho, znížiť svoj elektrický účet inštaláciou detektory pohybu pre lampy. Jednoduché detektory pohybu, ktoré sa pripájajú do akejkoľvek zásuvky v stene, sú k dispozícii v každom miestnom obchode s hardvérom alebo domácim vylepšením. Môžete znížiť svoje náklady na elektrickú energiu tým, že sa svetlá automaticky vypnú, keď ľudia opustia miestnosť.

krok

Znížte svoj účet za elektrickú energiu prihlásením sa na cyklistický program. Vaša elektráreň bude používať rádiový signál na vypnutie kúrenia na krátku dobu počas špičkového času prevádzky. Vzhľadom k tomu, prestávky sú tak krátke, si nevšimnete rozdiel, okrem vašich úspor.

krok

Ak vám váš štát ponúka možnosť vybrať si vlastného dodávateľa energie, nakupujte a ušetrite až 20% mesačne na elektrických nákladoch. Ak chcete zistiť, či je to možné, obráťte sa na štátnu komisiu.

krok

Prepnite na kompaktné žiarivky. CFL spotrebujú až o 75 percent menej energie ako bežné žiarovky a vydržia oveľa dlhšie. Sú spočiatku drahšie ako bežné žiarovky, ale úspory v spotrebe elektrickej energie budú ľahko kompenzovať vyššie počiatočné výdavky.

Odporúča Voľba editora