Obsah:

Anonim

Schopnosť nakupovať plyn prostredníctvom kreditnej / debetnej karty, v pumpe, je prospešná pre tých, ktorí nemajú k dispozícii hotovosť, potrebujú príjem na pracovné účely, využívajú kredit na vybudovanie svojho úverového súboru a tí, ktorí jednoducho nechcú chodiť do obchodu platiť za plyn. Vo väčšine čerpacích staníc je k dispozícii kreditná / debetná karta u plynového čerpadla.

Platba za plyn kreditnou / debetnou kartou

krok

Vytiahnite plynové čerpadlo a overte, či čerpadlo prijíma kreditné / debetné karty. Pozrite sa na slot na čerpadle, ktorý vám umožní vložiť kreditnú kartu. Ak na pumpe nevidíte slot pre kreditnú kartu, znamená to, že budete musieť zaplatiť vo vnútri s obsluhou stanice.

krok

Pozrite sa, či sa čerpadlo pýta, či chcete platiť vonku alebo vnútri. Ak áno, vyberte mimo. Zasuňte kreditnú / debetnú kartu do slotu. Väčšina čerpadiel vám ukáže obrázok, ako zasunúť kartu dovnútra. Ak čerpadlo nedokáže čítať vašu kartu, uistite sa, že ste kartu správne vložili. Uistite sa, že ste kartu zasunuli a zasunuli rýchlo.

krok

Zadajte poštové smerovacie číslo, na ktoré je váš výpis odoslaný. Ak používate debetnú kartu, môžete byť vyzvaní na zadanie čísla PIN. Vyberte typ plynu, ktorý chcete kúpiť a čerpajte plyn ako obvykle. Vráťte trysku do čerpadla a vyzdvihnite svoj doklad.

Odporúča Voľba editora