Obsah:

Anonim

Spätné vrátenie položky na Bank of America je, keď banka vráti poplatok, ktorý má obchodník umiestnený na svojej debetnej karte. Spätné vrátenie môže nastať z niekoľkých dôvodov a môže byť nákladné pre obchodníka, ktorý umiestnil držiak na debetnú kartu.

Ak spochybníte transakciu debetnej karty, môže dôjsť k spätnému vráteniu položky a obchodník nemusí dostať vaše peniaze.

Prečo sa vyskytujú ChargeBacks

K spoplatneniu môže dôjsť, ak spochybníte poplatok s bankou Bank of America, ak je podozrenie z podvodu alebo ak existujú problémy so spracovaním alebo autorizáciou vašej debetnej karty. V dôsledku toho musia obchodníci vedieť, ako správne spracovávať transakcie debetných kariet, aby sa vyhli spätným platbám.

Ako sa s transakciami zaobchádza

Ak dôjde k vráteniu platby, obchodník nedostane peniaze, ktoré ste banke povolili na zaplatenie. Obchodník musí zbierať peniaze za zakúpené produkty alebo služby. Obchodník vás bude kontaktovať na vykonanie platby.

Obchodné práva

Obchodník má právo poslať požiadavku na vrátenie úpravy vrátenia dane s potvrdením o autorizácii platby, aby Bank of America obrátila spätnú platbu. V tomto prípade vaša banka autorizuje platbu a pošle peniaze schválené obchodníkovi.

Odporúča Voľba editora