Obsah:

Anonim

Ak sa dostanete do ťažkej nehody, možno budete musieť podpísať svoj titul svojej poisťovni. Táto situácia môže byť buď dočasná alebo trvalá, v závislosti od toho, či si chcete ponechať svoje auto. Môžete tiež prihlásiť svoj titul do svojej poisťovne, aby ste predali svoje poškodené vozidlo na smetisko, alebo si môžete svoje auto odpredať, aby ste ho predali sami.

Ako podpísať svoj titul do poisťovne

krok

Diskutujte o nehode so svojou poisťovňou a naplánujte si dátum, kedy bude vaše auto hodnotené. V deň posúdenia vám môže váš poisťovací agent oznámiť, že poisťovňa posúdila vaše vozidlo a vyhlásila ho za celkovú stratu. Znamená to, že musíte podpísať svoj vlastnícky nárok k poisťovni.

krok

Nastavte dátum, aby ste svoj titul dostali k poisťovaciemu agentovi. K tomuto dňu oficiálne podpíšete titul poisťovni, ktorá sa uchádza o záchranný titul vo vašom mene, ak sa rozhodnete vozidlo ponechať. Vaša poisťovňa požiada štátnu vládu o získanie záchranného titulu.

krok

Nákup auta späť z poisťovne po získaní záchranného titulu. Vzhľadom k tomu, že vaše vozidlo je silne poškodené, zaplatíte za čiastku podstatne zníženú od pôvodnej ceny vozidla. Avšak, ak vaša poisťovňa cíti, že je príliš riskantné mať záchranné auto na ceste, možno nebudete môcť kúpiť auto späť.

krok

Ak sa chcete zbaviť auta, predajte svoje poistenie poisťovni na záchranný dvor. Toto rozhodnutie tiež znamená, že svoj titul podpíšete svojej poisťovni, ktorá vám potom zaplatí skutočnú hodnotu vozidla.

Odporúča Voľba editora