Obsah:

Anonim

krok

Ministerstvo financií štátu Missouri uvádza, že každý, kto si kúpi motorové vozidlo, príves alebo motocykel, môže tiež zakúpiť dočasné povolenie na vozidlo, ak nie sú k dispozícii poznávacie značky. Dočasné povolenia sú platné do 30 dní od dátumu nákupu a vodiči môžu získať iba jedno povolenie na vozidlo. Štát neumožňuje vodičom získať dočasné povolenie na nevyžiadané alebo záchranné vozidlá a po žiadosti o platný titul ho nemôžete získať.

Dočasné značky

požiadavky

krok

Vodiči môžu získať dočasné povolenie tým, že im poskytnú konkrétnu dokumentáciu do svojho miestneho úradu pre vydávanie licencií. Vodič musí uviesť jedno z osvedčení o titule, vyhlásenie výrobcu o pôvode (MSO), doklad o predaji, oznámenie o predaji alebo žiadosť Missouri o titul a licenciu. Pokiaľ nemá vodič MSO, musí vodič poskytnúť aj bezpečnostnú kontrolu; všetci vodiči potrebujú platnú identifikačnú kartu alebo doklad o poistení. K dispozícii je tiež poplatok vo výške 7,50 USD plus poplatok za spracovanie vo výške 3,50 USD.

použitie

krok

Vodiči, ktorí získajú dočasné povolenie, ich musia riadne umiestniť do svojho auta. Povolenie musí byť uvedené na vnútornej strane ľavého dolného rohu zadného skla vozidla. Ak je vozidlo prívesom, motocyklom alebo iným spôsobom nemá zadné okno, vodič musí mať povolenie počas prevádzky vozidla.

Získanie nových dosiek

krok

Aj keď môžete riadiť vaše auto v Missouri, ak máte dočasné povolenie, musíte nakoniec získať trvalé poznávacie značky, ak máte v úmysle riadiť po 30-dňovej lehote. Získanie nových platní vyžaduje, aby ste mali osvedčenie o vlastníctve alebo vyhlásenie výrobcu o pôvode, žiadosť o titul Missouri a licenciu, kópiu plateného daňového dokladu o osobnom majetku, bezpečnostnú kontrolu a kontrolu emisií alebo MSO a doklad o poistení.

Odporúča Voľba editora