Obsah:

Anonim

Ako Grade Vaša Yard preč od vášho domova nadácie. Suterén úniky sú často spôsobené nesprávnym triedenie okolo domu, ktorý umožňuje, aby voda okolo bazéna. Náprava tohto problému môže znížiť alebo dokonca odstrániť záplavy.

krok

Posúďte závažnosť problému. Existuje niekoľko ľahko vyplnených depresií, alebo si oblasť okolo domu vyžaduje výraznú zmenu?

krok

Objednať dodanie náplne nečistoty (ak nemáte nejaké k dispozícii na vašom majetku) a vyplňte malé depresie, ak sú vaše jediné problémy. Pravdepodobne si nájdeš svoju výplň na miestnom stavenisku alebo v miestnej materskej alebo záhradkárskej budove. Nechajte usadiť nečistoty a vráťte sa o niekoľko dní (po daždi). Ak je oblasť stále stlačená, pridajte viac výplne.

krok

Poraďte sa s dodávateľom výkopu alebo terénnym technikom so skúsenosťami s triedením, ak váš dvor vyžaduje rozsiahlejšiu prácu. Práca môže vyžadovať prevádzku ťažkých zariadení alebo inštaláciu základových odtokov a iných projektov nad rámec väčšiny majiteľov domov.

krok

Diskutujte s dodávateľom o možnostiach. Uistite sa, že diskutujete o vplyve práce na vašom majetku, ako je odstránenie stromov alebo poškodenie kríkov a iných terénnych úprav. Uvedomte si, že tento druh práce pravdepodobne spôsobí značné škody; umožniť priestor vo vašom rozpočte na sadenie, siatie a výsadby.

krok

Vykonať zmluvu s dodávateľom.

Odporúča Voľba editora