Obsah:

Anonim

Elektronická karta výhod, čiže karta EBT, je karta, ktorú používate na nákupy potravinových známok. Ak ste zvedaví na vaše minulé nákupy alebo chcete vedieť, koľko peňazí ste ponechali v účte s pečiatkou, môžete navštíviť webovú stránku účtu EBT. Musíte najprv zaregistrovať svoju EBT kartu, aby ste mali prístup k svojmu účtu.

krok

Navštívte webovú stránku účtu JP Morgan EBT. Toto je miesto, kde môžete pristupovať k informáciám o účte pečiatky.

krok

Zadajte číslo EBT karty a PIN do textových políčok na nasledujúcej strane. Váš PIN je číslo, ktoré používate na uskutočnenie nákupu potravinovej pečiatky, keď posúvate kartu cez čítačku kariet. Kliknite na tlačidlo Pokračovať.

krok

Vyberte možnosti prihlásenia. K svojmu účtu môžete pristupovať pomocou čísla a PIN karty EBT, alebo pomocou svojho ID používateľa a hesla (ktoré je uvedené v kroku 4). Po výbere čísla karty EBT a možnosti prihlásenia PIN sa zobrazia tri textové polia. Zadajte číslo svojej EBT karty do prvého políčka a potom svoj PIN do druhého políčka a tretieho políčka. Kliknite na tlačidlo Pokračovať. Zobrazí sa stránka „Zhrnutie účtu“ a teraz môžete pristupovať k účtu s pečiatkou.

krok

Ak ste vybrali možnosť ID užívateľa a heslo, zadajte do textových polí požadované ID používateľa a heslo. Kliknite na tlačidlo Pokračovať. Zadajte dátum narodenia a vyberte a odpovedzte na dve otázky na resetovanie hesla. Kliknite na tlačidlo Pokračovať. Vyberte a odpovedzte na tri bezpečnostné otázky, ktoré vám pomôžu overiť vašu totožnosť pri prihlásení do účtu. Kliknite na položku Nastaviť bezpečnostné otázky. Kliknite na tlačidlo Pokračovať na nasledujúcej obrazovke a prejdite na stránku Prehľad účtu. Teraz máte prístup k účtu s pečiatkou.

krok

Keď skončíte so zobrazením účtu s pečiatkou, kliknite na položku Odhlásiť.

Odporúča Voľba editora