Obsah:

Anonim

Minnesota zimy môžu byť drsné a nemilosrdné. Štátny generálny prokurátor má špecifické právne precedensy týkajúce sa práv prenajímateľa / nájomcu počas zimného obdobia; ale konečný výsledok je, ak nájomca neplatí, nájomca nezostane.

Zimné mesiace sú drsné na obyvateľov Minnesoty.

Pravidlo studeného počasia

Minnesota štátny zákonodarca uzákonil chladné počasie pravidlo, ktoré chráni nájomcu od mať zdroj tepla odpojený vlastníkom nehnuteľnosti od 15. októbra do 15. apríla každého roka, aj keď sa nepodarilo zaplatiť svoje účty. Štát bude dokonca ísť tak ďaleko, že pomôže nájomcovi s platobné plány a možnosti platby, aby teplo na chladné zimy Minnesota.

vypudenie

Majiteľ nehnuteľnosti môže podať vypovedanie proti nájomcovi kedykoľvek v priebehu roka, ak nájomca nezaplatí alebo je v rozpore s nájomnou zmluvou. Akcia na vysťahovanie môže trvať niekoľko týždňov, od začiatku do konca; neexistuje však zákon, ktorý by vlastníkovi nehnuteľnosti nebránil vysťahovať nájomcu počas zimy.

dôležité informácie

Podľa kancelárie generálneho prokurátora Minnesoty, aj keď vlastník vyhrá súdne vysťahovanie, nájomca má možnosť zaplatiť všetky nájomné splatné, všetky úroky, súdne trovy a poplatok za advokáta vo výške 5 USD a zostať v majetku. na zvyšok nájmu. Majiteľ nehnuteľnosti však nemusí obnoviť nájom po uplynutí lehoty.

Odporúča Voľba editora