Obsah:

Anonim

Internet predstavuje nevyčerpateľný rad spôsobov, ako získať bezplatné produkty. Okrem nespočetných webových stránok, ktoré existujú za účelom pomoci spotrebiteľom získavať potraviny, oblečenie a iné predmety zadarmo, dokonca aj výrobcovia ponúkajú mechanizmy, prostredníctvom ktorých môžete získať ich produkty bez toho, aby ste za ne zaplatili. Jednoducho musíte byť ochotní a pripravení odovzdať sieť ďaleko a dostatočne široko, aby priniesli produkty, ktoré si prajete.

krok

Navštívte webové stránky freebie. Jednoducho vykonajte vyhľadávanie „zadarmo“. Jedným z najlepších freebie stránok je gofreebies.com, kde nájdete denné aktualizácie bezplatných produktov, ktoré sú dostupné pre kohokoľvek. Môžete špecifikovať produkty, o ktoré máte záujem.

krok

Pridajte sa k BzzAgent (bzzagent.com). Prostredníctvom "kampaní" vám BzzAgent pošle bezplatný produkt, napríklad holiaci strojček alebo čistič okien, na vyskúšanie. Používate ho, porozprávajte sa so svojimi priateľmi a rodinou o tom, či sa vám tento produkt páči a nahláste svoj „bzz“ späť na stránku BzzAgent. Dostanete tiež body, ktoré môžete zaplatiť za darčekové karty veľkým obchodníkom, keď sa nahláste späť do služby BzzAgent so svojím bzz.

krok

Získajte zadarmo produkty od SheSpeaks (shespeaks.com). Rovnako ako BzzAgent, SheSpeaks vám posiela bezplatné produkty na testovanie a nahlásenie, čo vám umožňuje uchovávať produkty zadarmo. Stránka je určená len pre ženy.

krok

Prejdite na začiatok stránky výrobcov výrobkov, v ktorých máte záujem, a skontrolujte si vzorky zadarmo. Napríklad, ak máte záujem získať bezplatné plienky, pozrite sa na pampers.com a huggies.com. Obidve stránky ponúkajú možnosť prihlásiť sa do bulletinov, bezplatných vzoriek a kupónov. Firmy milujú, keď sa pozriete na ich stránky, a bude často odmenou za to tým, že pošle vám veci zadarmo.

Odporúča Voľba editora