Obsah:

Anonim

V Kalifornii, oddelenie rozvoja zamestnanosti, tiež volal EDD, platí tých, ktorí sú nezamestnaní alebo na zdravotné postihnutie. Tento príjem pochádza z daní platených zamestnávateľmi do Kalifornie. Ak to žiadateľ nepožiada, Kalifornia neberie daň z príjmu z vašej kontroly nezamestnanosti alebo invalidity. Tento príjem sa stále považuje za zdaniteľný. V januári nasledujúceho roka vám Kalifornia pošle 1099G.

S niekoľkými výnimkami budete na svojich daniach musieť požiadať o príjem z EDD.

krok

Vyplňte svoje 1040, 1040A alebo 1040EZ vrátane mena, adresy, rodinného stavu, pohlavia a počtu ľudí vo vašej domácnosti.

krok

Zadajte svoj príjem do príslušného políčka. Ak použijete formulár 1040EZ, zadajte príjem uvedený v kolónke 1 tabuľky A na riadku 3. V riadku 1040 uveďte pravidelné príjmy 1040; pre 1040A použite riadok 13. Ak ste dostali príjem z platenej rodinnej dovolenky, tento príjem bude uvedený v tabuľke 1 tabuľky B. Tento príjem bude uvedený na tom istom mieste vo vašom daňovom formulári. Ak máte vyplnenú kolónku 1 tabuľky A aj tabuľku B, skombinujte tieto dva príjmy a uveďte ich na daňovom formulári.

krok

Dokončiť vyplnenie daňového formulára, vrátane akéhokoľvek iného príjmu a všetkých zrážok, a pošlite ho do IRS do 15. apríla.

Odporúča Voľba editora