Obsah:

Anonim

kredit: @Leo cez Twenty20

Nezáleží na tom, ako ďaleko sa dostaneme z toho, že sme deti, letné prázdniny sú stále veľké. Jún, júl a august znamenajú neustálu túžbu byť mimo vášho pracoviska, byť vonku, hrať. A aj keď je dospelý znamená, že už nie sú tri mesiace zábavy, leto je stále skvelou príležitosťou využiť dni dovolenky. Tu je niekoľko spôsobov, ako naplánovať cestu bez porušenia banky.

1. Predídete hotelu

Hotely môžu byť obrovské náklady, takže zabudnite 'em. Najmä ak plánujete cestovať do mesta alebo často navštevovanej dovolenkovej destinácie, prenajmite si dom! Ušetríte na ubytovanie, a vidieť, ako vaše ubytovanie bude teraz pravdepodobne prísť s kuchyňou máte tiež možnosť ušetriť na jedlo. Víťazné výhry. Niektoré webové stránky v rozsahu: Airbnb, VRBO, HomeAway.

2. Použite tieto body kreditnej karty

Prestaňte míňať body kreditnej karty na objednávky Amazon a uložte ich na cestu. Sú to skvelý spôsob, ako si prenajať auto, let a ubytovanie. Pridaná úžasná vec je, že keďže v skutočnosti nevyberiete peniaze zo svojho účtu, je to menej bolestivé. Vlastne peniaze zadarmo.

3. Preletieť v pracovné dni

Fly na podivné dni. Každý chce lietať v piatok večer a v nedeľu večer, ale ak to nemusíte robiť, potom určite urobte rôzne plány. Najlacnejšími letmi sú utorky, stredy a soboty. Ak môžete urobiť jeden z týchto dní práce, budete pravdepodobne ušetriť.

4. Vyhnite sa víkendom na dovolenke

V lete sú tri veľké prázdninové víkendy: Memorial Day, Labor Day a štvrtý júl. Vyhnite sa im.

5. Vystúpte z vyšlapanej cesty

Choďte niekde, čo je v ich mimo sezónu, pobyt blok od pláže hotely, nejedzte v turistických reštauráciách, choďte do malého mesta - vaša peňaženka ďakujem. To všetko je možné s trochou výskumu.

Odporúča Voľba editora